Kundeservice 43 425 425 Alle hverdage mellem 07.30-16.00 Book online her 90% vil anbefale DEKRA til andre


Tag et hængerkort på kun 20 dage i Hillerød

Suppler dit lastbilkørekort med et hængerkort og bliv en endnu mere eftertragtet arbejdskraft i transportbranchen. Det tager kun 20 dage, før du er kvalificeret til at køre godstransport med vogntog.  Du kan tage kurset på vores uddannelsescenter i Hillerød.

Lær om vogntogets muligheder og begrænsninger

I løbet af 20 dage kommer du hele vejen rundt om vogntoget. På køreteknisk anlæg lærer du på manøvre- og glatbanen om vogntogets muligheder og begrænsninger. I køretimerne vil du i selskab med en af vores dygtige kørelærere blandt andet lære at bakke, parkere og til- og frakoble et vogntog.

Krav

Der er et par krav, du skal opfylde, hvis du gerne vil tage et hængerkort. 1. Du skal have et gyldigt lastbilkørekort. 2. Du skal have en godkendt lægeattest. 3. Du skal være fyldt 21 år. Hvis du er under 21, skal du kunne fremvise et gyldigt kørekort til lastbil og et chaufføruddannelsesbevis.

Priser

Hvis du er ledig, er det gratis for dig at tage et hængerkort. Når du er ledig, er det nemlig dit jobcenter eller a-kasse, der skal bevillige kurset til dig – uanset om du har ret til 6 ugers jobrettet uddannelse.

Der kan dog forekomme egenbetaling til diverse gebyrer.

Er du i arbejde afhænger prisen på et hængerkort af din uddannelse. Hvis du ikke har en videregående uddannelse er prisen for et hængerkort 2.520 kr. Hertil kan din arbejdsgiver søge om løntabsgodtgørelse på op til 881 kr. pr. dag.

Har du en videregående uddannelse koster kurset 21.230,53 kr.

_________________________________________________________________________________

Herudover skal du påregne følgende gebyrer:

  • 1 x Prøvegebyr á 600 kr. til politiet
  • 1 x EU-Bevis á 155 kr. til Trafikstyrelsen (NB! Tager du vogntogskurset i forlængelse af lastbilkørekortet, skal EU-Beviset kun betales én gang)
  • 1 x Lægeattest á ca. 600 kr. til egen læge
  • 1 x Pasbillede á ca. 50 kr. til egen fotograf
  • VALGFRIT tilkøb af E-learning-modul (Køreklar) á ca. 400 kr. Køreklar er et elektronisk værktøj, der indeholder lærings-teoriprøver.

AMU-mål 45114 Kørsel med vogntog, kategori C/E, 20 dg, 2.520 kr.

Tal og priser gældende pr. 1.1.2020

43 425 425